Wednesday, December 9, 2009

pening kan nak cari baju yang ikut tema majlis pertunangan sheena..



mesti u all semua tgh pening nak pakai baju wana ape kan..tambah2 lagi famili kitaorang dah sarankan pakai baju ikut tema wana gold n silver..jgn pening2 tau..sebenarnya ada je jual baju kurung wana gold kat pasaran kita ni cuma kena rajin lah skit...hehehehe

actually maria tgh rajin nak upload beberapa contoh baju wana gold n silver tu..hope dapat dijadikan panduan pada u all semua lah..

cari jgn x cari plak..










No comments:

Post a Comment