Wednesday, December 9, 2009

pening kan nak cari baju yang ikut tema majlis pertunangan sheena..



mesti u all semua tgh pening nak pakai baju wana ape kan..tambah2 lagi famili kitaorang dah sarankan pakai baju ikut tema wana gold n silver..jgn pening2 tau..sebenarnya ada je jual baju kurung wana gold kat pasaran kita ni cuma kena rajin lah skit...hehehehe

actually maria tgh rajin nak upload beberapa contoh baju wana gold n silver tu..hope dapat dijadikan panduan pada u all semua lah..

cari jgn x cari plak..










Tuesday, December 8, 2009

saatnya makin tiba..

maaflah kepada semua saudaraku yang buka blog ni tapi x berupdate..bukan malas tapi byk keja lh..lagi2 akhir tahun ni lagilah byk keja nak kena wat..

pejam celik..pejam celik dah dekat rasanya majlis shena kan..hurm..x sabar plak rasanya kami sekuarga nak tunggu saat tu..bukan ape, ni 1st time kami nak adakan majlis tunang..belum penah lagi..nak tunggu maria mungkin awal thn 2011 kot..hahaha..insyallah..ada jodoh, x ke mana kan..

pada saudara2 ku jgn lupa pakaianm ikut tema tau..hahahah..pada yg sesape yg x dapat ikut tema tu, x jadi masalah..kami x marah lau x ikut tema pun..yg penting u all semua dapat attend majlis tu..

anyway..i will inform u all perkembangan terbaru majlis tu k.

pelamin anganku..hehehe

wana dah padan dengan tema sheena ni..heheheh..tapi over lah plaklau majlis tunang nak pakai pelamin kan..hahaha