Wednesday, November 11, 2009

Menghitung Hari...

family kami skang tgh menghitung hari utk menjayakan majlis pertunangan sheena..rasanya mcm dah makin dekat je even waktunya ada lagi sebulan tapi kehangatan majlis tu kami dah terasa..
persiapan demi persiapan telah dilakukan..antaranya barang hantaran, perhiasan umah dah kami beli..cuma xnak posting lagi coz takut x surprise je..
berkaitan dgn menu makanan plak..dgr cite dari mak aka mak anjang, semua juadah ala2 makanan negeri kita lah..negeri johor darul takzim..tapi kita x payah susah2 nak masak coz semua order catering je..
pada anak2 dara @ d'gorgeous punye members dialu2kan utk datang awal lah umah mak anjang..hehehe..ape lagi utk bergosip lah..(just joking)..
pada ahli mat2u yg rasa2 nak datang awal umah mak anjang dan pak anjang bagitau awal2 tau leh kita tempah bilik umah pak anjang..sape cpt die dapat..hahaahaha..
anyway..wat masa ni tu je kot info yg dapat kami sampaikan..lau ada ape2 lagi nnti kami akan bagitau..

Tuesday, November 10, 2009

PENGUMUMAN...!!!!!

PERHATIAN!!!
kepada semua ahli keluarga MAT2U yang disayangi sekalian..!!!
di sini ada sedikit pengumuman yang perlu anda semua kena tau k..
ada desas desus yang mengatakan bahawa majlis pertunangan sheena akan di adakan di Muar sama sekali tidak benar..disini keluarga pak anjang ingin memperbetulkan keadaan dan mengumumkan lokasi, tarikh dan masa pertunangan sheena tersebut..

TARIKH : 26 DISEMBER 2009
MASA : 2.00 PETANG
TEMPAT : NO. 10, JALAN 2/14, TAMAN PUTRA PERDANA 47100 PUCHONG SELANGOR