Tuesday, October 20, 2009

majlis merisik sheena..

Mungkin u all semua dah baca kat blog pak al berkaitan pasal majlis merisik sheena kan..sorilah maria x dapat nak update dulu coz maria xda pada majlis tu..sedih rasanya..gambar pun x dapat nak upload..yang pasti masa majlis tu, pihak lelaki bkn saja sarung cincin tapi siap bagi sepasang baju,tudung dan kain batik utk shena..tapi bkn pada shena je, ayah dgn mak pun dapat jugak..cuma maria dgn adik je xdapat ape2..heheheh..

menurut cite dari tuan punye badan(shena), pihak lelaki bersetuju dgn jmlah wang hantaran yg ayah dgn mak usulkan..x silpa maria RM10,000 mcm tu lah..x kurang n x lebih..berapa dulang tu xleh nak pastikan..yang pasti pihak lelaki serahkan pada pihak pompuan..

sebagai adik kepada bakan tunangan org ni, maria hanya bleh bahgitau tarikh cadangan yang telah dipersetujui oleh kedua2 belah pihak adalah pada hari krismas tahun ni tau..bukan tahun depan or tahun selepasnya..heehehehehe..

tema wana utk majlis tunang tu masih dalam perbincangan tapi yang pasti kami anak beranak telah sebulat suara untuk mengenakan tema GOLD dengan SILVER..tiada halangan kepada ahli keluarga utk pakai gold atau pun silver..tapi yg pasti 2 warna tu jelah..wana lain x leh ekh..hehehehe..

itu saje perkembangan yg bleh diberitahu skang ni..ape2 hal kami akan inform k..pada kak ida tlg war2 kan..hahahaha

Tuesday, October 13, 2009

maaf...

harap maklum kpd semua blogger..blog ni x update sbb maria baru je balik dari kursus start 8-12 hb oct aritu..bukan xnak update tapi mmg xda masa..kena kursus kat dalam utan plak tu..line of coz lah xda..harap maklum..

Friday, October 2, 2009

sumber inspirasi kami..

kepada semua warga mat2u yg datang ke umah kami ni, kami mintak maaf sgt2 sbb maria btol2 bz..skang ni pun tgh kursus..so, x dapat nak update blog ni..tapi 1 gambar yg maria post kan ni adalah mentor kami 3 beradik..mak n ayah..atau dikenali mak anjang dan pak anjang..
kami sayang mak n ayah..muuuuaaaahhhh