Monday, September 28, 2009

keindahan hari raya masih terasa

salam pada semua blogger..
tuan umah mintak maaf sgt2 coz dah lama sgt rasanya x update bolg ni..
tuan umah baru jem masuk keja ari ni...heehhee..cuti panjangkan..
bukan saje2 x nak update lah..cuti yg ada ni spend time dgn family lah..anyway tuan umah akan update info terkini k..

Monday, September 14, 2009

latest information about pak anjang family

AMIR HAMZAH BIN MOHAMED - 6 FEBRUARI 1956
NOR ANANI BINTI HJ AB AZIZ - 31 JANUARI 1962
NUR ASHEENA BINTI AMIR HAMZAH - 3 APRIL 1985
NURR MARIANA BINTI AMIR HAMZAH - 31 OGOS 1986
NURR SYAHEERA BINTI AMIR HAMZAH - 16 OGOS 1993

Thursday, September 10, 2009

tak sabarnyeerr

dah dekat rasanya masa untuk kita semua meraikan hari yang penuh bersejarah..
tak sabar rasanya nak tunggu tarikh tu kan..cepat2lah tiba masa tu untuk kita semua berkumpul beramai2 utk meraikan majlis hari raya tu..tapi jangan lupa tunaikan zakat fitrah tau..

Wednesday, September 2, 2009

good luck pada semua AJK majlis rumah terbuka atok..

Good luck pada semua AJK yang akan menjayakan majlis umah terbuka atok nanti..maria di sini sedia membantu anda semua..pada kak idah, khidmat anda amat diperlukan.insyallah maria akan laksanakan amanat pok su yang kak idah bagitau smlm..hehehe..tungguuu tau..

1 Malaysia 1 MAT2U

mesti semua bloger pelik knp maria upload logo ni kan..sbnarnya maria nak jadikan logo ni sumber inspirasi semua ahli keluarga yg duk mencipta logo mat2u kita tu..
hidup mat2u...

sory to everybody...

sory pada semua bloger2 famili mat2u coz blog ni dah lama x update..bukan saje2 xnak update tapi masa x mengizinkanlah..tambah2 lagi bila dah tukar tempat keja ni..payah skit nak cari peluang buka internet ni..ape2 pun maria tetap support penubuhan persatuan kita tu..

senarai nama ahli keluarga pak anjang

AMIR HAMZAH BIN HAJI MOHAMAD
NOR ANANI BINTI HAJI ABD AZIZ
NUR ASHEENA BINTI AMIR HAMZAH
NURR MARIANA BINTI AMIR HAMZAH
NURR SYAHEERA BINTI AMIR HAMZAH