Thursday, July 30, 2009

hurm...


dress dah wana hijau tapi seksa plak lau pakai..x sesui langsung lah...

sedihnyeerrrrr...


mesti korang mcm pelik kan knp kuar plak sad smiley face kat blog pak anjang ni..sedih lah sbb famili pak ajak x dapat join kita sempena majlis sabtu ni..pak ajak balik lah..huhuhu

masa semakin hampir...

waktu dan masa untuk samabutan hari lahir makin menghapiri kita semua...
xsabar rasanya nak g majlis tu..dah lama juagk lah kan kita x wat sambutan mcm ni..mesti best gilerrr..pada pak ajak n family yang ada kay bintulu, maria akan send kan gambar2 sepanjang sambutan tu nanti..dont wory k..tapi x best famili pak jak xda..huhuhu

pening..pening..nak pakai ape ekh..?


kembali ke zaman dulu??hehehe..tunggu jelah...

Monday, July 27, 2009

penukaran penajaan...


sedia maklum yang maria dapat sponsor dari MAS tapi last minit barang yang nak disponsor iaitu tayar kapal terbang tu meletop plak...so, maria dapat penajaan dari Adidas plak...if nak tau hadiah ape,tgk2 blog kitaorang ekh...huhuhu..menarik tau...

sape yang akan menang pakaian ini...


ini adalah hadiah yang akan dimenangi oleh mereka2 yang berjaya dalam lucky draw nnti..tapi ape yang maria display ni hanya contoh..warna mungkin berbeza skit dari yang sebenar..harap maklum..

penajaan dari Adidas utk lucky draw..


maria telah mendapat penajaan hadiah utk majlis sambutan hari lahir bulan 8 ni dari adidas.sape2 yang bertuah akan dapat hadiah ni..sepasang pakaian sukan tapi size agak rahsia lah..ni bukan adidas padang besaq k tapi made dari singapore k...

Wednesday, July 22, 2009

tuan umah mohon maaf coz dah lama x update page ni..

kepada suadara maraku, ku pohon kemaafan coz x update blog ni dah dekat seminggu gak lah..ni disebabkan kerana tuan umah banyak keja n tuan umah tengah pack2 barang nak pindah lah..huhuhu..mohon maaf

Tuesday, July 14, 2009

konvo kak shena...

mesti korang pelik kan sape jejaka yg berdiri sebelah shena tu kan..dia lah anak bujang famili kitaorng..hehehe..die anak buah mak (anak pak lan polis)..
gambar ni rasa mcm x lengkap je kan..knp ekh??owh,patutlah,xda maria dalam gambar ni..




shena diapit oleh sumber inspirasinya mak dan ayah....



Monday, July 13, 2009

Antara wanita-wanita dalam keluarga mat tuyu

dari kiri adek, mak, mak uda, atok mak n shena kat umah atok mak bakri..

Wednesday, July 8, 2009

teringat kenangan bersamamu...

ni gambar arwah ayh long..sape yg x kenal dgn beliau, pak cik yang paling garang dalam keluarga mat tuyu ni..tapi arwah merupakan pak cik kesayangan ku sbb die lah yang anta ebab,shena n dak wan g sekolah naik vespa tau..seronok sgt...
al-fatihah utk arwah..

Tuesday, July 7, 2009

majlis nikah sape kah nie??

agak2 u all majlis nikah sape ni??ni majlis nikah kak sedara kita kak lin anak arwah ayah long..
majlis ni kat perumahan kompleks jabatan haiwan bakri..
duk dari kiri mak ngah,mak unggal,arwah tok long,kak lin,arwah tok abah,tok melah n mak long gayah..
yang berdiri tu plak dari kiri pak ajak,pak al, pak anjang,pokde,arwah ayah long,pak andak,pak cik n last sekali pak usu...

Friday, July 3, 2009

cuba teka sape nie..?


bekas2 pemain Arsenal era 80 an..

2 penyerang arsenal yang diimport khas dari malaysia...ntah2 tukang kutip
bola je kot kat arsenal...

aksi pemain arsenal ameer dio aka pak anjang...lincah tapi tak berbahaya..hahaha


The Crime Story...!!

budak2 nakal diapit oleh tok mak dgn tok long..