Wednesday, September 15, 2010

Lagi koleksi gambar persandingan shena dan pertunangan maria

lagi koleksi gambar yg dapat di upload kan buat masa sekarang...

menunggu kedatangan rombongan dari keluarga udin...

antara sedara yg hadir...


aksi dari pasangan pengantin

bergambar bersama mak usu dan pak usu

antara yang hadir

happy time

bergambar bersama mak long kak noli dan put3

bergambar bersama atok melah

wedding planer @ kak hajar

Majlis Pertunangan Maria

Koleksi gambar pertunangan maria dan shaiful pada 20.9.2010 jam 2.30 ptg

me, myself and i

perbincangan bermula

cincin disarung oleh bakal mak mentua
cincin tanda ikatan pertunangan antara maria dan shaiful
bersama atok mak
bergambar bersama bakal famili baru maria
three of us

Majlis Pernikahan Shena


ni antara koleksi gambar pernikahan shena yang berlangsung pada 12 Sept 2010 jam 10.30 pg di no. 69, jalan jeram 4, taman seri jeram muar
Ni antara koleksi gambar sebelum majlis pernikahan shena bermula.....jam 8.30 - 10.00 pagi



Koleksi semasa majlis pernikahan berlangsung..jam 10.30 pg - 12.30 tgh


















SORRY

salam kepada semua warga Mat2u coz blog ni x berupdate agak lama lah..heheheh...
insyallah kali ni kami akan sentiasa mengupdate kan info2 terbaru berkaitan famili kami... tunggu yea..

Saturday, February 20, 2010

K.A.M.I

Mungkin dah lama sangat blog ni x berupdate kan..heheheheh..sori lah coz agak busy dgn keja dan perancangan perkahwinan..heheh..perkahwinan shena nanti..tapi utk memastikan blog ni berupdate, kami masukkan lah 2 gambar ni...gambar kami satu family...
gambar kat depan balai polis bukt kepong...heheeheh..tapi dapat bergambar depan poster besar lukisan je..

keriangan terpancar di wajah kami bile dapat singgah kat bukit kepong ni...

Tuesday, January 5, 2010

terima kasih pada semua...

bergambar bersama bakal besan ayah dan mak..

sheena senyum lebar setelah selamat ditunangkan

salam kepada semua warga Mat2u..selaku wakil daripada keluarga pak anjang, maria ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih kepada semua warga mat2u yang sudi hadir pada majlis pertunangan shena..kepada mereka2 yang memberi sponsor(xnak bagitau sape org2nya) sempena majlis pertunangan shena, kami mengucapkan stinggi2 penghargaan kepada anda semua..
kami ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada kekurangan sepanjang majlis tersebut diadakan..kami harap semua warga mat2u yang hadir tidak terguris hati sekiranya anda semua tidak mendapat layanan yang istemewa dari kami sekelurga...
kepada yang tidak dapat hadir pada majlis tersebut, jgn lupa datang pada majlis perkahwinan sheena plak tau yang mungkin akan diadakan awal tahun 2011 nanti..insyallah.. tapi lau naka datang mari punya majlis pun bleh gak..hahahaha...tarikh akan di beritahu kelak...hahahah..tunggu jelah ekh...
anyway, thank you pada semua warga mat2u yang bekerja secara langsung atau tidak langsung...pada along @ kak hajar, nanti nak tempah barang hantaran maria plak..heheheh
salam....

Wednesday, December 9, 2009

pening kan nak cari baju yang ikut tema majlis pertunangan sheena..



mesti u all semua tgh pening nak pakai baju wana ape kan..tambah2 lagi famili kitaorang dah sarankan pakai baju ikut tema wana gold n silver..jgn pening2 tau..sebenarnya ada je jual baju kurung wana gold kat pasaran kita ni cuma kena rajin lah skit...hehehehe

actually maria tgh rajin nak upload beberapa contoh baju wana gold n silver tu..hope dapat dijadikan panduan pada u all semua lah..

cari jgn x cari plak..